Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pasizási tippek

 

Pasizás - módszerek, tippek, trükkök
Pasizási tanács Hogyan szervezz meg egy házibulit úgy, hogy tutira bepasizz!

 

 

A házibuli az egyik legjobb hely a pasizásra. Ha te szervezed a bulit, még jobbak az esélyeid, hiszen a "házigazda" mindig különösen népszerű a férfiak körében.

Mindössze azt kell elérned, hogy kifejezetten olyan házibulit csinálj, ami hozzásegít ahhoz, hogy tutira bepasizz!

Az alapszabály, hogy mindig több fiú legyen a házibuliban, mint lány.

Ezt a következőképpen érheted el:

- Minden férfit meghívsz, akit csak ismersz, és megkéred őket, hogy hozzák el a haverjaikat is magukkal.
- Legalább egy héttel a buli előtt megejted a meghívásokat.
- A meghívottakat címlistába teszed és küldesz nekik 2-3 emlékeztető e-mailt a buli közeledtével. A levélben ecsetelned kell, hogy milyen jó lesz a buli, lesznek meglepetések, stb. A lényeg, hogy a levél elolvasásakor úgy érezzék, hogy mindenképpen el kell menniük a bulira, mert annyira jó lesz!
- A barátnőidnek, akiket meghívsz, megmondod, hogy MINDENKÉPPEN kell, hogy hozzanak magukkal legalább két pasit! De hozhatnak többet is. Kérdezzék meg ők is az osztálytársaikat, munkatársukat, barátaikat, ismerőseiket, és hívják meg őket a buliba.
- Minél több pasi van, annál nagyobbak az esélyeid!

További fontos szabályok:

- Minden egyes vendéget fogadj személyesen, és köszönj nekik. Ha megérkezett egy csapat menj oda, mindig mosolyogj, és mutatkozz be a pasiknak. Nézz mélyen a szemükbe, adj nekik puszit, és mondj nekik pár szót.

Pl.: "Szia, X.Y. vagyok, üdvözöllek a házibulimban. Remélem, jól fogod magad érezni."

Ennyi és nem több. Itt még senkit ne akarj elcsábítani, csak tudasd velük egy fél perc alatt, hogy itt vagy, hogy aztán amikor az este folyamán valamelyiket kinézed magadnak és nekiállsz meghódítani, már ne ismeretlenként kezeljen, hanem úgy, mint "azt a kedves csajt, aki már a bejáratnál is bemutatkozott neki."

- Ez a te házibulid! Te teszel szívességet másoknak. Ne engedd, hogy ugráltassanak, ergo Ne TE LEGYÉL a felszolgáló és a zenefelelős. Előre beszéld meg valamelyik barátnőddel. Ha házibuli DJ akarsz lenni, mindenki jönni fog a hülye kéréseivel, és az egész estédet a zenék válogatásával töltheted.
- Vigyázz, hogy ne idd túl a mércéd! Ha egy kicsit oldottabb vagy a megszokottnál az még előny lehet, de ha egy picit is túlléped a kellő szintet, véged! Egy részeg csaj egy fickó számára sem vonzó, sőt kifejezetten taszító tud lenni.
- Itasd le a társaságot! Ahány csaj berúg, annyival kevesebb lett a konkurencia. Tipp: spórold meg a piát azzal, hogy mindenkinek szólsz, ne jöjjön üres kézzel, hanem hozzon magával valami italt is. Minél több pia van annál jobb, és persze ami a buli végén marad, azt megtarthatod, hiszen te voltál a szervező! :-)
- Soha ne legyél egyedül, ne ücsörögj a sarokban magányosan. Ha épp nem táncolsz, nem beszélgetsz senkivel, azonnal menj oda valakihez, és kérdezd meg mi újság, hogy érzi magát, nem inna-e valamit, stb.
- Használj csábító technikákat ezerrel! Kino, NLP, szublimációs technikák, stb. (Ezekről bővebben a Férficsábítás MesterProgrambanolvashatsz, javaslom, hogy ezen cikk elolvasása után nézd is meg mindenképpen!)
- Mindig legyen egy üres, csendes szoba fenntartva magadnak, ahová be tudod hívni a pasit. Na persze nem "azért", hanem csak hogy ha úgy alakul, el tudjatok vonulni egy csendesebb, kellemes környezetbe beszélgetni, és megismerni egymást. Ez a szoba lehetőleg szépen legyen berendezve, hangulatfényekkel megvilágítva, és halk, elcsábító zene szóljon benne. Feltétlenül legyen bekészítve valami pia, és koccintsatok valamire! (Ne felejts előre bekészíteni a szobába két poharat is!)

Ha betartod ezeket az alapszabályokat, hihetetlenül jók lesznek az esélyeid arra, hogy bepasizz!

Pasizási tanács A fényképezős trükk, melynek segítségével akár már ma bepasizhatsz

 

 

Oké, szóval mi is ez a trükk, és hogyan pasizhatsz be még a mai napon? Nos, egyszerű az egész, csak rá kell szánnod magad, és kimozdulnod otthonról.

Fogj egy fényképezőgépet, és "álcázd" magad turistának!

Menj el egy közeli nevezetességhez, és ha megtetszik egy pasi, csak menj oda hozzá, és kérd meg, hogy fényképezzen le téged az egyik nevezetesség előtt.

Ezzel remek lehetőséget teremtesz az ismerkedésre, ráadásul úgy, hogy egy pillanatig sem ciki a helyzet, hiszen teljesen természetes, hogy magadat nem tudod lefotózni, valakinek a segítségét kell kérjed.

Ha lefotózott, köszönd meg neki, és kérdezd meg, itt lakik-e a környéken, vagy csak a nevezetességet jött megnézni ő is. Ha talpraesett pasival hozott össze a sors, és Te is tetszel neki, úgyis ki fog találni valamit, hogy jobban megismerhessétek egymást.

Végső esetben Te is megkérdezheted tőle, hogy nincs-e kedve együtt folytatni veled a városnézést (ekkor poénosan megjegyezheted, hogy legalább mindig lesz, aki fényképezzen), vagy ha ő itt lakik a környéken, akkor hogy tudja-e mit érdemes még megnézni errefelé, és nem lenne-e az "idegenvezetőd" egy rövid ideig.

A legjobb ebben a trükkben, hogy pár perc alatt kiderül, a pasi is ismerkedni vágyik-e, és ha nem, máris kérheted meg a következő arra járó fickót a fényképezésre.

Lehet, hogy elsőre furán hangzik, de ha jobban belegondolsz, ezzel a módszerrel mindenféle kockázat, és "ciki helyzet" nélkül "leszólíthatsz" akár egy óra alatt 20-30 pasit is!

A lényeg, hogy mozdulj ki otthonról, és ne add fel a próbálkozást!

Előbb utóbb mindenképpen találkozol egy olyan pasival, akivel már az első perctől fogva jól kijöttök majd egymással.


Pasizási tanács Hol és hogyan ismerkedhetsz meg jó pasikkal?

 

Férfiakkal ismerkedni egyeseknek gyerekjáték, másoknak kínszenvedés. Ez utóbbi csoport tagjainak nyújt segítséget ez a cikk.

Hol ismerkedhetsz meg jó pasikkal:

1. Menj le például a helyi biliárd terembe egy kicsit játszani a barátnőiddel. Itt mindig sok pasi játszik a haverjaival, akik mindig felfigyelnek rá, ha egy lány a barátnőivel biliárdozik.

2. Járj el sportközvetítéseket nézni egy bárba a haverjaiddal, barátnőiddel, de akár egyedül is mehetsz. Nyilván sejted, hogy sportmeccsek alkalmával ezek a helyek tömve vannak pasikkal, akiket hamar el tud bűvölni egy nő, aki betéved közéjük.

3. Keress sport klubokat, csoportokat, ahová csatlakozhatnál! Kérdezd meg például a helyi kerékpár üzlet tulajdonosát, ismer-e kerékpáros társaságot, akik szívesen fogadnának. Az újságokban rendszeresen találhatsz hirdetéseket kirándulásokról, ahová szintén elmehetsz.

4. Sétáltasd gyakran a kutyád (ha van)! Az állatszerető emberek könnyen ismerkednek "hasonszőrű" gazdikkal. Beszéljétek meg kedvenceitek ügyes-bajos dolgait, és könnyedén egyeztessetek időpontot a következő sétára.

5. Járj el koncertekre, jó zenét hallgatni magában is jó móka, hát még ha be is pasizol közben!

6. Kérdezd meg a barátaidat/barátnőidet, van-e olyan ismerősük, akivel jól kijönnél és kérd meg, hogy hozzanak össze vele!

7. Mindenképpen olyan helyekre járj, amik téged is érdekelnek! Így olyan férfiakkal találkozhatsz, akiknek hasonló az érdeklődési köre. Ne menj például boksz meccsre, ha ki nem állhatod, ahogy ütik egymást...

8. Utazgass sokat! A vonaton, buszon, vagy repülőgépen könnyű ismerkedni. Az előbbi kettőn még arról is dönthetsz többnyire, hogy ki mellé ülj le. A repülőgépen lehet peched... :-)

9. Próbálj mindig mosolyogni (de csak természetesen!). Ezzel már meg is tetted az első lépést mások megismerésének irányába!

És ha végre kiszúrtad a pasit, aki tetszik neked, akkor már csak a hogyan kérdése maradt...

1. Első lépés: Beszélj hozzá! Mondj valamit, ami jó indokot szolgáltat a férfinak arra, hogy észrevegyen téged! Csak úgy vesd oda például ezt: "Szia, te meg mit csinálsz?", vagy "Nagyon szépen rajzolsz, hol tanultad?". Kikérheted a férfi segítségét a biliárdban, vagy kérdezheted a sportmeccsről, amit éppen néztek a bárban... A lényeg, hogy jöjjön létre a kezdeti kommunikáció...

2. Tartsd fent a kommunikációt úgy, hogy az aktuális témával kapcsolatban megjegyzel valamit magadról. Vigyázat, ne ess át a ló túlsó oldalára, ne csak te beszélj, ez fontos!

3. Ha már jól megy a beszélgetés, "mélyebb" témaköröket is szóba hozhatsz, hogy ne csak felszínes dolgokról beszélgessetek.

4. Kérdezd meg, nem csatlakozik-e hozzád valamilyen tevékenységedben, például "Épp a szemközti új kávézóba indultam, hogy kipróbáljam, milyen náluk a kávé. Van kedved csatlakozni?", vagy "Kicsit kezdem unni már a biliárdot, nincs kedved darts-ozni egyet?"

Pasizási tanács 6 egyszerű titok a NAGY Ő megtalálásához

 

 

Ha állandóan szingli maradsz, vagy ha ugyanazokkal a partnerkapcsolati problémákkal küzdesz újra és újra, akkor itt az ideje, hogy megtudd, ki is vagy valójában, mit vársz el egy párkapcsolattól, és hogyan nyithatod meg a lelked, ami segít neked megtalálni a tartós szerelmet.

Kezdjük 6 egyszerű gyakorlattal:

1) Nézz szét magad körül!

Nagyon általános a szingli lányoknál, hogy azzal töltik idejük nagy részét, hogy a "megfelelő partnert" keresik. A Zen azt tanácsolja, hogy ahelyett hogy körbe-körbe futkosnánk, álljunk meg és nézzünk szét magunk körül, lehet, hogy akit keresünk már ott áll előttünk!

Akár barát, akár csak egy ismerős, figyeld meg, hogyan tartod magadtól távol őt, és ne tedd ezt többé. Csak hagyd, hogy a dolgok történjenek, fogadj el mindent, amit ez a kapcsolat adhat a számodra.

Másnap tedd ugyanezt egy másik emberrel a környezetedből. Ez nem jelenti azt, hogy mindenkit potenciális házastársként szemlélj, aki csak az utadat keresztezi! Ez csak egy gyakorlat, hogy lásd, hogyan távolítasz el embereket a közeledből nem tudatosan, miközben a NAGY Ő-t keresed.

2) Ne játssz játszmákat!

Sok szingli panaszkodik arra, hogy sosem szerelmes. Ennek oka nagyon egyszerű. Annyira elfoglalják magukat saját kis játszmáikkal, hogy szinte sosem mutatják meg a partnerüknek igazi önmagukat.

Milyen szerepeket és játszmákat játszol a partnerkapcsolatodban? Milyen szerepeket vársz el a másiktól? Abba leszel szerelmes, aki valójában, vagy abba amilyen szerepet játszik?

A cél az, hogy lásd a különbségeket önmagad és az általad alakított szerepek között. Ehhez játssz egy kicsit, próbálj ki több szerepjátszást és figyeld önmagad, melyik milyen érzés.

Végül próbáld félredobni őket és légy végre önmagad!

3) Engedd, hogy a partnerek jöjjenek-menjenek

A szerelmi élet elérésének egyik fontos akadálya a kitartás hiánya. Belekapaszkodunk a másikba, korlátozzuk a szerelmet, hogy a saját magától növekedjen.

Ha valaki belép az életedbe, hagyd. Köszöntsd, bárki is az, élvezd, amit hoz, még ha csak rövid időre is. Ha menni akar, engedd. Értsd meg, hogy a távozása nem tőled függ, egyszerűen eljött az ideje.

Ugyanezt tedd Te magad is: jöjj-menj kedvedre, ez a legkönnyebb módja a szerelem megtalálásának.

4) Tedd le a "csomagod"!

Sokan úgy érzik, hogy a szerelem nem igazi, ha nem teljesül minden elvárásuk. Sokszor ezek az elvárások akadályozzák a szerelem kialakulását.

Mik a párkapcsolat "szükséges összetevői"?

Ha nem vagy biztos benne, írd le egy listára és jól nézd át.

Lásd meg, hogy ez egy hatalmas és nehéz csomag, amit mindenhová cipelsz magaddal. Ezt a "csomagot" le kell tenned. Egy napra tekints el egy elvárásodtól és figyeld meg, mi változik az érzéseidben! Aztán próbáld meg még egy napra! Rá fogsz jönni, hogy minél többet engedsz az elvárásaidból, annál több fény és boldogság érkezik az életedbe. Sőt, ez lehetőséget nyújt, hogy mindenféle emberrel megismerkedj, "csomag" nélkül...

5) Adj ajándékokat!

Az adás és a kapás minden kapcsolat veleje. Ha szerelmes vagy, ez sosem okoz problémát, természetesen adsz és bárminek örülsz, amit kapsz. Ha a szerelem felé szeretnél nyitni, alkalmazd ezt a mindennapjaidban és kezd el adni.

Milyen ajándékokat adj? Mit várj cserébe?

Állj meg egy pillanatra és gondolkodj el, mit is adhatsz a másiknak.

Aztán add!

Minden egyes nap adj valami mást. Nem kell drágának és trendinek lennie, nem is kell tárgyiasult valaminek lennie - csak valamivel gazdagítsd a másik napját és mindezt csendben, mindenféle fanfár nélkül.

Tedd ezt más emberekkel is, majd magaddal is. Minden nap adj magadnak valamit. Ez a gyakorlat nagyon egyszerű, de nagyon hatásos. Mindent megváltoztathat a napi kapcsolataidban. Amikor adsz, sose várj semmit cserébe, még egy mosolyt, vagy "köszönöm"-öt se! Így, ilyen nagylelkűen élve természetszerűen viszonzásra találnak majd az ajándékaid.

6) Legyél barátságban önmagaddal!

Sok ember mondja magáról, hogy magányos, még akkor is, ha van partnere. Egyszerűen azért, mert önmagával sem barátkozik. Ha megbecsülöd, aki vagy és egyetértésben élsz önmagaddal, akkor sosem leszel magányos.

Legyél barátságban önmagaddal!

Fogadd el minden egyes részed.

Hagyd abba az önkritikát, és csendben figyelj befelé.

Figyeld a lélegzésed, fogadd el hogy úgy vagy tökéletes, ahogy vagy. Legyél ennyire természetes a párkapcsolataidban is és azt fogja a másik becsülni, aki igazán vagy! Változtass pozitív dolgokat az életedben és a boldogság kopogtatni fog az ajtódon!

 

Pasizási tanács 9 dolog, amit egy férfi legjobban utál az első randin

 

 

 

Nem titok, hogy az első randi meghatározó egy párkapcsolat szempontjából, hiszen ha itt nem jöttök be egymásnak, akkor soha nem lesz második randi, és nem lesz folytatás...

Ezért nagyon fontos, hogy ne kövesd el azokat a hibákat, melyeket a férfiak a legjobban tudnak utálni az első randin.

Lássuk, melyek is ezek:

1) Ha nem tartod vele a szemkontaktust

A szem, mint tudod a lélek tükre. Hagyd hát, hagy nézzen sokat a szemedbe. Teljesen természetes, ha félénk vagy kicsit az első randin, de ne hagyd, hogy félénkséged megakadályozzon benne, hogy egymás szemébe nézzetek.

Hogy miért?

Ha nem, vagy csak néha-néha nézel a férfi szemébe az első randin, az azt sugallja neki, hogy nem érdekled őt. Nem tud kialakulni köztetek az első, pozitív benyomás egymásról, nem alakul ki semmiféle érzelem.

Nézz hát sokat a férfi szemébe az első randin, és hagyd, hogy ő is elmélyüljön a Te szemed szépségében.

2) Ha túl sokat beszélsz magadról, és nem érdeklődsz őfelőle

Egy randi, ahol csak az egyik fél beszél és van a rivaldafényben, nem túl érdekes a másik személynek. Nagyon fontos odafigyelned rá, hogy jó mederbe tereld a beszélgetés menetét. Te is kérdezz dolgokat a férfitől, és figyeld érdeklődve.

Ha a pasi jó hallgatóságnak bizonyul, és érdeklődve hallgatja, ahogy magadról beszélsz, nagyon könnyű beleesni ebbe a csapdába, és kiönteni neki a lelked.

Vigyázz tehát, és jobb ha tudod, nem jó dolog túl sok mindent elárulnod magadról az első randin, ilyenkor még jobb egy kis titokzatosság. Minél kevesebbet tud meg rólad, annál jobban meg akar majd ismerni.

3) Ha szóbahozod az előző pasidat

Sajnos akár jót, akár rosszat mondasz az előző pasidról, ugyanazt éred el vele. Akivel randizol azt fogja gondolni, még mindig érzel valamit az előző pasid iránt, mivel még most is csak körülötte forognak a gondolataid.

Egy férfi akivel randizol, egyszerűen nem akar semmit hallani arról, hogy őelőtte kivel voltál együtt, és úgy egyáltalában milyen férfiügyeid voltak a múltban.

Emlékeztesd tehát magad, mielőtt randizni mész, hogy ami volt, elmúlt. Egyszerűen verd kia fejedből a régi pasidat, de legalábbis ne hozd szóba a randi folyamán.

4) Ha telefonálsz a randi alatt

Ez egyszerűen bunkóság. Ott van a fickó akivel randizol, beszélgettek, aztán egyszer csak megszólal a mobilod... Te felveszed, és észre sem veszed, hogy amíg te telefonálsz, addig szerencsétlen pasi csak néz ki a fejéből, és egyre jobban unja a helyzetet...

Nem is beszélve arról, ha valami olyan magánügyben keresnek, amit nem szeretnél, hogy a pasi is halljon, így elnézést kérsz tőle és arrébbmész 2-3 méterrel...

Mit szólnál hozzá, ha veled csinálná ezt egy pasi az első randin?

Kapcsold hát ki azt a nyamvadt telefont a randi idejére, és koncentrálj inkább arra, hogy mindketten jól érezzétek magatokat.

5) Ha kimész a mosdóba, és túl sokáig maradsz piperészkedni

Egy újabb olyan bunkóság, amit a nők sajnos elég gyakran elkövetnek, és ráadásul nem is érzik annak. Mert ők csak szeretnének csinosak lenni, helyrerakni a sminkjüket, és a maximumot nyújtani...

De hidd el, sokkal kevésbé zavar egy pasit, ha egy kicsit kócos a hajad, vagy elkenődött a sminked, mintha otthagyod valahol, és eltűnsz tollászkodni.

Ha mindenképp ki kell menned a mosdóba, kérj tőle elnézést, biztosítsd hogy mindjárt jössz vissza, és tégy is így, semmiképp ne maradj tovább, mint feltétlenül szükséges.

6) Ha bunkó módon viselkedsz a pincérrel

Lehet, hogy úgy érzed, egy pincér azért van, hogy maximálisan kiszolgáljon titeket, odafigyeljen rátok, hiszen ezért kapja tőletek a borravalót, és munkahelyétől a fizetését.

Lehet, hogy úgy érzed, ez feljogosít téged arra, hogy bunkó módon, lekezelően, megalázóan bánj vele. Ne tedd.

Ha úgy érzed, hibázott, mást hozott ki, mint amit rendeltél, akkor normális hangnemben, udvarias módon is közölheted ezt vele, nem kell egyből leordítani a haját...

Ugyanígy, ha mondjuk túl sokáig tartott neki kihozni az italt, akkor ezt nem kell feltétlenül a szemére hányni (valahogy úgy, hogy "Na, 10 perc után végre sikerült kihoznia..."), inkább viccelődd el a dolgot.

A férfiak egyszerűen nem szeretik a bunkó módon viselkedő nőket, fogd hát vissza magad.

7) Ha nem eszel semmit, csak egy kicsit csipegetsz a kajából

El sem tudom mondani, milyen hihetetlen módon tudják utálni a férfiak, amikor egy étteremben kihozzák a finomabbnál finomabb kajákat (amiért valószínűleg ők fognak majd fizetni), Te pedig különböző okokra hivatkozva (nem akarsz elhízni, fogyózol, ilyenkor már nem szoktál sokat enni, stb.) csak egy nagyon keveset eszel, és az étel nagy részét otthagyod a tányéron.

Csak gondolj bele: a férfi kitesz magáért, elhoz egy étterembe, szeretné, hogy jól érezd magad, Te pedig úgy csinálsz, mintha valami kapitális ostobaságot követett volna el veled szemben azzal, hogy étterembe hozott...

A fogyókúrád nem ezen az egy vacsorán fog múlni, egyél hát jókedvűen és bőségesen.

Sok lány gondolja úgy, hogy bejön a férfiaknak, ha már az első randin is azt látják, mennyire vigyáznak az alakjukra. Ez azonban teljesen téves gondolat.

Hidd el, egy pasinak egyáltalán nem tetszik, ha miközben ő jókedvűen eszik, végig azt kell néznie, ahogy Te egyhelyben ülsz, nézed ahogy eszik, és csak néha-néha nyúlsz az ételhez.

8) Ha rágózol a randin

Ha a randi előtt bekapsz egy rágót, hogy felfrissüljön a leheleted, azzal természetesen nincsen semmi baj, sőt... de jobban teszed, ha mielőtt találkoztok, kiköpöd azt a rágót.

Tudom, hülyén hangzik, és talán nem is hiszed, hogy ez bármit is számíthat, de gondolj csak bele jobban: Te szereted, ha valaki egy rágón csámcsog, miközben hozzád beszél?

A rágózás jó dolog, de egész este azt nézni, ahogyan valaki más rágózik, miközben veled beszélget, az már egyáltalán nem az.

9) Ha közlöd vele, hogy az első randin még "ne akarjon tőled semmit"

Nincs azzal semmi baj, ha úgy gondolod, hogy az első randin még nem szabad a csók és semmi egyéb testiség... de ezt ilyen tényszerűen bejelenteni neki nem szerencsés.

Azt fogja majd gondolni, hogy egy állatnak nézed, aki minden nőt letámad az első randin, vagy pedig minden önbizalmát lelohasztod, mivel azt hiszi majd, egyáltalán nem tetszel neki.

Ne jelentsd hát ezt ki ilyen formában, hanem ha mégis közeledni kezd hozzád, és Te ezt még nem akarod, akkor ilyenkor közöld csak vele, hogy "Édes vagy, de én úgy érzem még nem ismertük meg elég jól egymást ehhez..."

Ezzel egyértelművé teszed számára, hogy az első randin ez még szerinted nem megengedett, viszont nem is rombolod le teljesen az önbizalmát, hiszen a mondatban benne van, hogy a jövőben, amikor már jobban ismeritek egymást, akkor természetesen lesz hogyan tovább...

Egyébként, ha nem adod magad könnyen már az első randin, hidd el, nagyon akarja majd, hogy minél előbb eljöjjön a második randitok időpontja...

Pasizási tanács A randizás legfontosabb szabályai

 

Nincs semmi, ami nagyobb szorongást és aggodalmat vált ki - még a legmagabiztosabb nőkben is - mint az első randi egy sráccal, aki tetszik nekünk. Egy csomó dolog miatt aggódunk, hogy tetszeni fog-e neki a ruha, amit hordunk, bejövünk-e majd neki, miről beszélgessünk vele, stb...

Bár az első benyomás tényleg nagyon sokat számít, mégis fontos, hogy ne próbálj másnak látszani, mint aki vagy, még akkor se, ha tudod, milyennek kellene tettetned magad, hogy az tetsszen a srácnak! Az első randi szintén nem jó pillanat arra sem, hogy új hajviselettel kísérletezz, vagy olyan ruhában, cipőben jelenj meg, amit akkor viselsz először.

A legfontosabb dolog az első randin, hogy elengedd magad, jól szórakozz, és add önmagad!

Senki nem akar egy ideges, aggódó lánnyal randizni, aki ráadásul görcsösen próbál másnak látszani, mint aki. Egy randin mindkét félnek jól kell, hogy érezze magát, különben úgysem lesz belőle semmi.

Ha a randi előtt eldöntöd, hogy bármi is lesz, te mindenképpen jól fogod érezni magad, akkor az úgy is lesz. Mindazonáltal nem árt a randi előtt odafigyelni pár dologra, hogy könnyebb dolgod legyen.

Először is ne hagyd magad rábeszélni, hogy a randin olyan dolgot csináljatok, amit te nem szeretsz. Ha a pasi azt javasolja, hogy menjetek el bowlingozni, te pedig életedben csak egyszer próbáltad ki ezt, de akkor is letört körmök és sajgó csukló lett a vége, így mondjuk egyenesen utálsz bowlingozni, akkor a világ minden kincséért se egyezz bele ebbe!

Hiába akarod levenni a pasit a lábáról azzal, hogy úgy viselkedsz, mint aki szereti az ő kedvenc sportját, ha ez nem igaz, akkor rosszul fogod magad érezni, és ez meglátszik majd rajtad.

Javasolj neki inkább olyan programot, amit mindketten élvezni fogtok.(És igen, figyelj rá oda, hogy tényleg ő is élvezze, mert ha mondjuk egy virágmúzeumba ráncigálod el, akkor meg ő fogja rosszul érezni magát, és ezért nem lesz jó a randi.)

Különösen jók az olyan programok, amelyek magukban is élvezetesek, de azért beszélgetni is lehet mellettük (pl.: darts, billiárd, korcsolyázás, biciklizés...). Az elterjedt sztereotípiával ellentétben nem túl jó választás a mozizás, mivel túl sok mindent nem fogtok megtudni egymásról abból, hogy néma csöndben végignéztek egy filmet.

Még egy fontos dolog, amire oda kell figyelned: nincs olyan dolog, ami jobban el tud kedvteleníteni egy férfit, mint egy nő, aki egyfolytában csak panaszkodik és nyavalyog. Egy randi nem a legjobb alkalom arra, hogy kibeszéld az előző pasidat, vagy hogy a pszichopata főnöködet szídd. Ezeket a témákat tartogasd a barátnőidnek vagy a családodnak, leendő pasiddal viszont inkább kellemes, vidám témákról társalogj.

A férfiak szeretik, ha sokat kérdezel, és nem csak beszélsz.Ugyanakkor ne kérdezz tőlük túl sok unalmas tény-adatot, pl. hogy mi a munkájuk, hány testvérük van, és ilyenek, mert ez egy idő után nagyon unalmassá válik.

Ahhoz, hogy rátalálj az IGAZIRA, sokat kell randiznod. Randizz annyit, amennyit csak bírsz, és ne hagyd, hogy ezt bárki elítélje! Attól, hogy egyszer kétszer már randiztál egy sráccal, még nem jelenti azt, hogy jártok is, és főleg nem jelenti azt, hogy ne randizhatnál valaki mással is, aki megtetszik.

Attól, hogy minden héten másik sráccal randizol, még nem leszel rossz lány. Jogod van férfiakkal ismerkedni, és ameddig ez csak ismerkedés és beszélgetés marad, addig annyit randizol amennyit csak akarsz.


 


 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

pasiik:X:X

(Vass Orsolya, 2011.12.29 18:36)

Tetszenek a tippek és bisztos vagyok benne hogy be fognak válni...Még tegyetek sok ilyen érdekes témát:)

 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 48822
Hónap: 380
Nap: 10